Hamburg, Německo, 29/02/2016

CRIF spolupracuje se společností Bürgel na různých mezinárodních trzích. Společnost CRIF byla založena v roce 1988 a má přibližně 2 700 zaměstnanců ve firmách ve dvaceti zemích světa na čtyřech kontinentech. V poslední době společnost pokračovala v trvalém růstu díky rozvoji aktivit na mnoha informačních trzích. Společnost je zařazena do prestižního hodnocení globálních technologických řešení pro odvětví finančních služeb FINTECH.

Bürgel je jednou z předních informačních společností v Německu se 130 letou zkušeností v oblasti řízení rizik a zaměstnává přibližně 500 pracovníků. Společnost Euler Hermes, jako její největší zákazník pro využívání obchodních informací, i skupina EOS, budou pokračovat ve svých dlouhodobých obchodních vztazích se společností Bürgel a budou i nadále využívat jejích odborných znalostí. S využitím aktivit celosvětové skupiny CRIF vzniká pro společnost Bürgel mnoho příležitostí rozvoje dalších služeb pro německé a globální klienty.

"Rádi přivítáme ve skupině CRIF novou silnou informační společnost," sdělil Carlo Gherardi, prezident a CEO společnosti CRIF. Již nyní se společností Bürgel úspěšně spolupracujeme v Rakousku, Švýcarsku a na dalších mezinárodních trzích. Integrace řešení společností CRIF a Bürgel slibují významné výhody pro naše klienty prostřednictvím využití pokročilých technologií a služeb s přidanou hodnotou. „Pro nás je akvizice společnosti Bürgel, v souvislosti s naším vedoucím postavením na světových trzích, zároveň klíčovým krokem k rozvoji našich informačních řešení v Německu, v regionu DACH a Evropy", doplnil Carlo Gherardi.