Boloňa, 01/12/2022

Dynamika úvěrového odvětví a zvyklosti spotřebitelů v oblasti financování se rychle mění. Nyní je více než kdy jindy rozhodujícím faktorem uspokojení potřeb zákazníků rychlost, což platí jak pro věřitele, tak pro dlužníky.

Díky neustálému hledání nejmodernějších technologických řešení spustil CRIF Digital Lending Platform vytvořenou ve spolupráci s Microsoft, která umožňuje věřitelům snadno aktivovat digitální kanál pro celý proces půjčování.

Každá finanční instituce by se měla rozhodovat na základě čtyř klíčových aspektů:

1. Očekávání klientů jsou vždy náročnější, pokud jde o celkovou zkušenost.
2. Odvětví narušuje stále více alternativních poskytovatelů úvěrů
3. Regulační požadavky se zvyšují
Je třeba čelit provozním výzvám, a to jak z technologického, tak z provozního hlediska

CRIF podporuje poskytovatele úvěrů na jejich cestě k efektivnějšímu a produktivnějšímu provoznímu modelu, tradičně poskytuje informace, pokročilou analytiku a inovativní řešení, která pomáhají jejich podnikání růst.

Platforma CRIF Ditial Lending Platform, dodávaná pouze v modelu as-a-service, který snižuje složitost a náročnost IT požadavků, využívá veškerá data, analytiku a řešení CRIF a poskytuje plně digitální end-to-end zákaznickou zkušenost s nástupem, profilováním a okamžitým rozhodováním zákazníků, doplněnou o všechny regulační kontroly, jako jsou KYC/KYB a AML.

Díky platformě CRIF mohou věřitelé snadno aktivovat online kanál pro žádosti spotřebitelů i podnikatelů, což jim poskytne plně digitální zkušenost a zkrátí dobu potřebnou k vyhodnocení jejich žádostí.