BOLOGNA (ITÁLIE), 17/01/2018

Na začátku kariéry se Eugenio Bonomi podílel na vývoji projektů především v oblasti bankovnictví a pojišťovnictví v Itálii. Poté využil svých zkušeností v rámci aktivit na mezinárodních trzích především na Blízkém Východě, v Africe, Rusku a Turecku.

Eugenio Bonomi bude odpovědný za rozvoj podnikání společnosti CRIF jak v Itálii, tak v ostatních zemích, kde společnost působí. Aktuálně CRIF působí ve 30 zemích světa na 4 kontinentech. Cílem jmenování nového CEO je pokračovat v dosahování velmi dobrých hospodářských výsledků společnosti. Globální společnost CRIF překročila v roce 2017 hranici ročních výnosů 500 milionů EUR.

Globální strategie společnosti se s příchodem Bonomiho nemění. Společnost bude pokračovat v akvizicích a zakládání firem a nadále bude sledovat inovace s cílem poskytovat vysoce efektivní služby v oblasti úvěrových a obchodních informací a řešení v oblasti řízení rizik.

„Jsem hrdý na to, že mě ke spolupráci vyzvala společnost, která za svoji 30letou historii dokázala získat vedoucí postavení na mimořádně konkurenčním trhu, jako je správa úvěrových řešení,“ řekl Eugenio Bonomi, nový CEO společnosti CRIF. „Připojuji se k velké mezinárodní skupině, jejíž úspěch je založen na dovednostech spolupracovníků z celého světa a jsem za to nesmírně rád,“ dodal Bonomi.

„Když jsem založil CRIF, nedokázal jsem si představit, jak velikého dosáhne tržního úspěchu. Za 30 let existence skupiny CRIF se nám podařilo vybudovat společnost, která je schopna uspět ve velké konkurenci na globálních trzích, a to především díky kvalitě nabízených řešení a schopnosti předvídat potřeby našich klientů,“ řekl Carlo Gherardi, předseda představenstva skupiny CRIF. „CRIF dosáhl významného rozsahu svých aktivit a já jsem se rozhodl zapojit do aktivit společnosti manažera s prokazatelnými zkušenostmi z globálních trhů, jako je Eugenio Bonomi. Bude pracovat vedle mě a naše spolupráce bude nepochybně příspěvkem z hlediska strategické vize společnosti CRIF a významnou hodnotou pro naše klienty,“ dodal Carlo Gherardi.